nwo.11syyskuu.net


Esipuhe

Vuodesta 2003 olen ylläpitänyt lähinnä synteettiseen terrorismiin keskittyvää sivustoa www.11syyskuu.org.  Näinä vuosina minulle on käynyt selväksi, miten terrorismi on suurimmassa osassa tapauksia vallanpitäjien työkalu väestön mielialojen manipuloimiseksi. Kirjassani Valtiot ja terrorismi selvitin aihepiiriä teorian ja käytännön näkökulmasta. Aihetta tarkasteltaessa käy kuitenkin hyvin nopeasti ilmi, että terrorismi on vain yksi monista menetelmistä, joita samantapaisiin tarkoituksiin käytetään. Näin ollen tarkastelun näkökulmaa on syytä laajentaa, ettei ajauduta vääriin johtopäätöksiin.

Kansainvälinen terrorismi on uhkakuva, jonka avulla kansalaisia pyritään pelottelemaan tietynlaisen politiikan oikeuttamiseksi. Jos kuuntelemme suurvaltajohtajia, he niputtavat yhteen koko joukon globaaleja uhkakuvia ja vaativat niiden perusteella ylikansallisen vallan kasvattamista. Eliitti muotoilee logiikan näin: "global problems require global solutions". Tärkeimmät näistä uhkakuvista ovat kansainvälisen terrorismin lisäksi ilmaston lämpeneminen, finanssikriisi ja pandemian uhka.

Vallanpitäjät, esimerkiksi Britannian pääministeri Gordon Brown ja veteraani bilderbergiläinen Henry Kissinger vaativat uuden maailmanjärjestyksen luomista. New World Order saattaa monista kuulostaa salaliittoteorialta ja siksi siitä ei haluta keskustella asiallisesti. Mutta miten jokin josta poliitikot avoimesti puhuvat voisi olla salaliitto? Miksi tällaista julkilausuttua tavoitetta ei saisi nostaa keskusteluun?

Se, että Britannian ja Yhdysvaltojen johtajat erityisen voimakkaasti ajavat uutta maailmanjärjestystä ei ole sattumaa. Hanke on helposti jäljitettävissä Britannian imperiumiin ja sen maailmanvaltaa ajamaan perustettuun Cecil Rhodesin pyöreän pöydän salaseuraan ja sen perillisiin (CFR, RIIA jne)

Pyrin tällä sivustolla antamaan eväitä ymmärtää mistä uudessa maailmanjärjestyksessä on kyse. Se vaatii paljon opiskelua. Monelle se saattaa myös olla vastoin omaksuttua maailmankuvaa ja siksi kivuliasta. Lyhyesti ilmaistuna uusi maailmanjärjestys tarkoittaa maailmanlaajuisen liittovaltion muodostamista. Tästä voidaan käyttää monia nimityksiä: maailmanhallitus, globaali demokratia jne. Perusasia pysyy kuitenkin samana. Kansallisvaltioihin perustuvasta systeemistä pyritään pois kohti keskitettyä maailmanvaltaa.

Erittäin laajan tietopaketin aiheesta on kerännyt kanadalainen Brent Jessop sivuillaan knowledgedrivenrevolution.com Jessop on tehnyt suuren työn analysoiden globalistien omia kirjoituksia, joissa he hyvin avoimesti kertovat tavoitteistaan ja menetelmistään. On hyvin tärkeää ymmärtää, että he eivät salaa pyrkimyksiään, eli kyse ei ole salaliitosta sen enempää kuin vaikkapa jonkin poliittisen puolueen toiminnassa.

Linkitän näille sivuille artikkeleita ja videoita, joiden kanssa en välttämättä ole kaikessa samaa mieltä. Olen valinnut ne, koska niissä esitetään joitain mielenkiintoisia ja arvokkaita näkemyksiä. Kaikkeen esitettyyn kannattaa suhtautua avoimesti mutta kriittisesti.


Hannu Yli-Karjanmaa
7.3.2009

palaute: hyk miuku nic piste fi